Undgå tunge retter med en sund frokostordning

Er du også blevet træt af den mættende og fede julemad? Frygter du nu hvad frokosten består af på arbejdspladsen? Så læs med her!
Når julen er ovre glæder man sig blot til nogle sommerlige retter igen. Det kan nemlig være tungt at gå igennem hele julen med al den mad. Der bliver nemlig serveret det samme og samme, blot for at få alle folk i julestemning. Men det går ofte den modsatte vej. For man bliver nemlig hurtigere træt af den, end man bliver glad for den og vil have mere af det. Derfor ønsker man bare at spise salater og andre lette retter, da det kan hjælpe lidt på den tunge fornemmelse.

Men hvad med arbejdspladserne? For mange kender til kantiner, som sløser med deres retter. Det der er nemmest bliver serveret. Det er dog pudsigt, når kantiner ofte tilbyder buffeter, men som alligevel aldrig er varierende eller anderledes. Det kan være enormt trættende for de ansatte og det kan få vendt manges spisevaner. Det vil betyde at de ansatte tager madidéerne med hjem til egne hjem, hvor resten af familien så får den samme, tunge og kedelige mad. Det kan være et stort problem, da det påvirker den enkelte mere end man tror. For nogen vil være modsat og gå hjem fra arbejde og deraf servere sunde retter, idet man er blevet træt af kantinens retter på arbejdet. Dog er tilfældet omvendt. Mange tager nemlig madidéerne med hjem, da det kan være svært at være idérig, når det gælder om hvad aftensmaden skal bestå af. Derfor er det den nemmeste løsning at tænke tilbage på, hvad man har fået på arbejdet.

Det kan ligeledes være dyrt for de ansatte, som helst gerne vil have en sund kost. For enten medbringer de deres egen madpakke ellers tager de ud og køber noget udefra. Så hvis man både skal betale for en frokostordning, som man alligevel ikke vil spise og derefter også skal betale for en ny frokost, kan det pludseligt blive dyrt.

Det arbejdspladsen ofte glemmer er medarbejdernes koncentration. Hvis de får en nærende og sund kost vil koncentrationen kunne holdes længere, end den kan, hvis man har spist usundt. Det kan især også mærkes på arbejdsglæden. Dem der motionerer og spiser sundt, kommer ofte på arbejde med en masse energi, som derfor kan ses på arbejdstempoet. For dem der ikke spiser sundt mad, har kun en kortvarig energi og vil derfor hurtigt blive langsommere i arbejdet, da hjernen ikke har noget at arbejde med.

Derfor kan arbejdspladsen gøre noget ved det, hvis ønsket er at få en øget motivation. Det er nemlig at skippe kantinen og så indføre en frokostordning! Det kan få hele arbejdspladsen samlet og få arbejdsglæden helt i top. For man spiser for det første på samme tidspunkt, da maden bliver leveret på ønsket tid og vil kunne tale om maden. Derudover vil al den sunde mad kunne ses på arbejdsglæden, da alle får den samme energi.

Hvis du har brug for en frokostordning i København kan Frokost.dk virkelig anbefales! Der er mange forskellige køkkener at vælge imellem og I vil derfor altid kunne finde det mad, som I har lyst til. Det er kun sunde retter og der vil derfor kunne mærkes en forskel. Så hvis I er interesseret er det bare at ringe til Frokost.dk og fortælle om jeres ønsker. Så kan de hjælpe jer godt på vej!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *