Teknologien i rivende udvikling

På internettet kan man i dag finde alt, og stort set shoppe i hele verden. Det er ret nemt og også helt sikkert at handle, så det er bare at kaste sig ud i det. Jeg har købt flere ting hjem fra Tyskland og England, og der har aldrig været nogle problemer.

Jeg kunne dog godt tænke mig snart at tage på en shoppe tur til USA, for derovre er varerne bare halvt så dyre. Jeg har dog aldrig være ovre Atlanten, så det er jeg lidt nervøs over, skal jeg da lige indrømme i den forbindelse.

Min morfars bror flyttede til USA dengang man tog en båd derover. Helt vildt lang tur men det har nok trods alt været spændende. Man har haft tid til at lære hinanden at kende, og gå og glæde sig til det store eventyr som lå og ventede forude.teknologi

Han endte med at blive gift derovre, og fik tre børn med en herlig kvinde. Dengang var der ikke email, så det var kun et par gange om året, at man modtog nyt fra Amerika. I dag ser verden bare helt anderledes ud, og med Skype kan vi sidde og se på hinanden, mens vi snakker, selvom vi sidder i hver vores ende af verden. Det er ret fantastisk, at der på så kort tid er sket så meget. Vores oldeforældre ville slet ikke kunne forstå, hvad det egentlig er man kan i dag med al den teknologi. Og at man bare kan sende en mail med en ordre på et eller andet, som så kommer to dage efter fra den anden side af jorden, det er nok mere end de ville kunne forstå.

Hvis jeg kommer til USA vil jeg i hvert fald gerne se, hvor min morfars bros så boede. Det ville være rigtig sjovt og hyggeligt at se det, når nu man har haft så mange forestillinger om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *