Ønsket om en app til rejseafregning

Jeg har længe ønsket mig en app til rejseafregning, da jeg var overbevist om, at en sådan app ville gøre mit arbejde med rejseafregningerne meget lettere og mere overskueligt, men jeg har hidtil ikke været klar over, om en app til rejseafregning bare var ønsketænkning, eller om det rent faktisk fandtes. Det har jeg så nu fundet ud af, at det gør, så nu må jeg slå til for at få fingrene i app’en.

Den app til rejseafregning jeg har fundet er udarbejdet af virksomheden Acubiz, og hvis den skulle have interesse for nogle af jer, så kan jeg oplyse jer om, at man kan læse alt om app’en til rejseafregning lige her. I kan også se en video om, hvordan systemet fungerer her:

Det var egentlig alt fra mig for i dag. Kan I have en rigtig god weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *