Kan man købe træpiller på internettet? Ja selvfølgelig kan man det

Selv om jeg er garvet internetkøber, kan jeg stadig positivt overraskes over de mange ting, man rent faktisk kan købe over nettet. Senest fandt jeg ud af, at man kan købe træpiller online også.

Det var mine forældre, som i en telefonsamtale nævnte, at de forresten overvejede at købe træpiller i stedet for at fyre med brænde. Min mor kunne bare ikke helt overskue, hvor de skulle købe træpillerne henne. Først snakkede vi om træhandlen, indtil det pludselig gik op for mig: De burde da tjekke på nettet! Det gjorde de så, og straks havde de fundet en side, hvor man nemt kunne købe træpiller. Det var gjort utrolig nemt for mine forældre, for de kunne selv vælge, hvor de købte træpiller skulle afleveres.

Mine forældre fandt ud af, at det bedst kunne betale sig at købe træpiller en gang om året. Det ville naturligvis kræve, at der ville være plads til at opbevare et helt års forbrug af træpiller. Min far udbrød straks, at det absolut ikke ville være noget problem. Han har nemlig i forvejen et slags brændeskur, hvor brændet står. Skur er måske så meget sagt. Det er nærmere et brænde-halvtag, men det afskræmte ikke min far. Han havde straks store visioner om at udbygge halvtaget og omdanne det til et rum dedikeret til opbevaring af træpillerne. Jeg er sikker på, at min mor har stået ved siden af og rystet kærligt på hovedet. Min far er simpelthen så glad for at bygge ting og sager, og det er en stående joke i familien, at han i virkeligheden er tømrer, men bare lader som om, at han går på arbejde som folkeskolelærer.

Nå, men internettet har i hvert fald endnu engang bevist sit værd. Jeg undres til stadighed over, hvad man dog gjorde før internettets tid. Alting må have været en hel del mere besværligt!

One Reply to “Kan man købe træpiller på internettet? Ja selvfølgelig kan man det”

  1. Jeg køber altid træpiller. Ikke fordi det er billigere, men fordi det er bedre for miljøet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *