Har du fået en tandpine i weekenden?

Har du pludselig fået en slem tandpine? Er det weekend og du kan derfor ikke få fat på din tandlæge? Så skal du have fat i en vagt tandlæge! Læs med her!

Du har endelig fået fri og glæder dig til at holde weekend sammen med familien. Du smækker fødderne op på bordet og ser frem til at se en god film med dine børn. Pludselig kan du mærke en smerte i din tand og du prøver blot at glemme det. Det kan dog hurtigt blive værre, da smerter i tænderne ofte skyldes en tandpine. Man kan få en tandpine af mange grunde og man må derfor aldrig prøve at se bort fra disse smerter. Når man pludselig kan mærke at smerterne træder til, vil man gå i panik. For det kan virkelig gøre ondt og man vil derfor hurtigt have hjælp. Det kan dog blive svært, da ens tandlæge holder lukket i weekenderne. Du kigger derfor desperat i telefonbogen og ringer til forskellige tandlæger. Der vil ofte ikke være held, da det er de færreste tandlæger, som holder åbent i weekenderne.

Man må dog ikke give op, da man skal til tandlægen hurtigst muligt. Hvis du ikke kender til en vagt tandlæge, kan Tandlægecenter Højbro Plads være behjælpelig. Det er nemlig en vagt tandlæge, som altid sidder klar, hvis du en dag får en kraftig tandpine. Tandlægerne hos Tandlægecenter Højbro Plads vægter nemlig helbredet frem for alt og tilbyder derfor deres kunder fleksible tider. Du vil derfor altid kunne få fat på Tandlægecenter Højbro Plads i hverdagene, i weekenderne og på helligdage. Det kan derfor betale sig at kende til denne vagt tandlæge, da man aldrig ved, hvornår uheldet slipper ud.

Det kan ligeledes være en god idé at skifte sin tandlæge til denne, da du her altid kan finde en tid, som passer ind i dit skema. Mange har generelt problemer med at finde en tid, da man ikke kan gå fra sit arbejde. Tandlægecenter Højbro Plads tilbyder deres kunder som nævnt fleksible åbningstider og du kan derfor komme til tandlægen på en hverdag helt til klokken 20. De fleste tandlæger har kun åbent til klokken 16, hvor man først har fri fra arbejde.

Det er derfor bare at få Tandlægecenter Højbro Plads, som tandlæge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *