Flightcases er essentielle for den rejsende musiker eller fotograf

Når man skal rejse med værdifulde og skrøbelige genstande, er det vigtigt, at de er beskyttet korrekt. Flightcases sikrer at dit kamera, instrument eller anden form for værdifuld og skrøbelig genstand ikke bliver beskadiget under flyrejsen.
Fotografer og musikere kender problemet. Bagagemændenes hårdhændede håndtering af flypassageres kufferter og bagage er ikke lige, hvad det dyrebare kamera eller det skrøbelige instrument har brug for. Det er ærgerligt at skulle sige nej til jobs i udlandet eller rejser, simpelthen fordi man vil undgå ødelæggelse af instrumentet, kameraet eller en hel tredje og ligeledes dyrebar og skrøbelig genstand. Derfor vælger mange at investere i gode og solide flightcases til at pakke de skrøbelige genstande i, når de skal ud at flyve.

Customcases sælger flightcases online. Her kan man finde og bestille den ønskede flightcase, som derefter vil blive sendt med posten. De er alle både slidstærke og robuste, og sikring af dine værdifulde genstande er garanteret. Flightcases fra customcases kommer i mange forskellige modeller, som dækker de flestes behov. Er det umuligt at finde den korrekte model, kan customcases bygge en speciallavet flightcase og sende den med posten.

Det kan betyde alverden, at man kan få lov til at rejse med den trygge vished om, at kameraet og instrumenterne ikke kommer til skade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *