Få et nyt tag og undgå fugtskader og skadedyr!

Har du mistanke om at der muligvis er mus eller rotter i huset? Kan du høre nogen lyde, som du ikke er vant til at høre eller er der bare begyndt at forekomme bidemærker hist og pist? Så læs med her!

Der kommer flere og flere henvendelser omkring mistanker om skadedyr. Det kan være enormt frustrerende, hvis man har problemer med mus og rotter, idet de både er skadelige for dig og boligen. Det første man til tider lægger mærke til, er små bidemærker, som lige så godt kunne ligne slidemærker. Derfor gør mange ikke noget ved det, da det ikke ser mistænkeligt ud ved første blik.

Det næste der ofte sker, er at der er lyde, som ikke plejer at være der. Det høres især hvis man har et loft eller en 1. sal, hvor man kan høre noget løbe rundt ovenpå. Når man så endelig går op for at kigge er der ingen ting og heller ikke noget, når man prøver at fjerne alt. Mus og rotter er meget sky og enormt hurtige, så hvis man gerne vil opdage dem, bliver man nødt til at sætte fælder op. De er dog blevet mere snedige med tiden og har luret, hvordan man fjerner osten uden selv at komme i klemme. Men man kan dog stadig være heldig, da det ikke er alle skadedyr, der har den erfaring.

Når man først har fundet ud af at der er skadestyr, skal man gøre noget ved det i en fart. For mus og rotter formerer sig på et splitsekund og inden længe har du 1000 skadedyr boende i huset. De kan af den grund være svære at slippe af med, da de ofte har gravet huller og bygget reder, hvor man ikke kan komme til. Så det er en god idé at ringe til en skadedyrsbekæmper, hvis man har mistanke om at man nu har uventede gæster boende.

Mus og rotter kommer lige så snart et hus har potentiale. Det betyder derfor at huset ikke er i ordentlig stand og derfor kan rotter og mus trænge igennem. Nu mere fugtigt og råddent et hus er, desto mere potentiale har det for skadedyrene. Det kan dog til tider være svært for os at se om huset er fugtigt. For hvis der ikke er store og mørke pletter, kan det være svært at se om der er fugt i huset.
Det er dog meget vigtigt at man ofte holder øje med dette, da fugt kan medvirke til astma eller andre sygdomme, som er svært at slippe af med, når man først har fået konstateret det. Fugt er derfor enormt skadeligt for dig og dine omgivelser og man skal derfor gøre noget ved det i en fart.

Mange ved ikke hvor fugten stammer fra. Det kan enten være for meget udluftning, på grund af kælderens fugtighed eller taget ikke er isoleret optimalt. Når der blot er små huller i taget, kan det hurtigt blive til et stort problem. Det er derfor meget vigtigt at man konstant holder et skarpt øje på tagets funktion, da du af den grund kan undgå meget.

Hvis du nu har fundet ud af at dit tag ikke er isoleret optimalt og det derfor skyldes, at du har mus og rotter boende, er det bare at få fat i en ekspert i tage lige med det samme, da det bliver nødvendigt at få et nyt tag hurtigst muligt. Det kan dog være svært at finde en udbyder af tage, da der er så mange forskellige muligheder. Hvis man søger på et nyt tag på internettet, vil der hurtigt dukke en masse sider op med de forskellige udbydere. Det kan derfor være svært at vide, hvilken en der er den bedste.

Der kan også opstå en del bekymringer, da mange er blevet snydt af de forskellige firmaer. Når det oven i købet ikke er helt billigt at få pålagt et nyt tag, kan det være endnu mere bekymrende at finde en udbyder, når man ved der findes snydefirmaer. Så selve processen kan tage sin tid, hvis man gerne vil finde et optimalt firma, hvor der ingen problemer vil opstå. Det er også en smule stressende, nu hvor det skal lade sig gøre hurtigst muligt på grund af skadedyrene.
Men det kan ikke altid være let, da man har hørt mange tilfælde, hvor en kunde har aftalt noget med en udbyder, hvor den så slet ikke er dukket op på den aftalte dato. Så har personen prøvet at ringe til virksomheden, men dog uden held, da de ikke er til at få fat i. Andre har været udsat for at de har aftalt en pris med virksomheden, hvor de efterfølgende sender en uventet regning, som er væsentlig højere. Det kan være svært at vurdere hvad der er rigtigt og forkert, da mange ikke kender til de faglige begreber og derfor betaler mange bare regningen. Så er der mange andre, som har været udsat for at selve byggeriet bliver udsat gang på gang. Så hvis der er blevet lovet at det kun vil tage en måned, tager så ofte to måneder mere. Det kan være enormt frustrerende at bo under disse forhold, da man af den grund ikke har tag over hovedet. Det er især ikke rart, hvis der er tale om vinterperioden.

Hvis du gerne vil føle dig sikker og ikke blive udsat for en masse svindelnumre, kan du trygt henvende dig til Compara. Det er en virksomhed som har mange års erfaring, når der er tale om et nyt tag. Virksomheden er ligeledes til at stole på, så du vil altid være i trygge hænder. De vægter kundetilfredshed enormt højt og du vil derfor altid komme i første række. Så hvis en pris og dato er blevet aftalt, vil den også blive overholdt. Selve prisen for et nyt tag er også overkommelig sammenlignet med andre udbyders priser, som er fordelagtigt. Taget er ligeledes solidt og af kvalitet, så det kan holde i mange år. Det kan derfor betale sig af kontakte Compara, hvis man har brug for et nyt tag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *