Min faster manglede Canon blækpatroner og opdagede e-handel

Jeg synes, det er så herligt, når ældre mennesker opdager internettets herligheder. Her er det min faster, som fortæller om den gode oplevelse, hun havde, da hun fandt ud af hvordan man bestiller canon blækpatroner over nettet.

“Hjemme hos mig er det vist mest min mand, der sørger for de praktiske ting. Eller det vil sige, det er ham, der sørger for nogle praktiske ting, og jeg sørger så for nogle andre praktiske ting. For eksempel er han rimelig hjælpeløs i køkkenet. Jeg er derimod meget hjælpeløs ude i skuret, ved brændestablen og særligt i printerrummet. Det sidstnævnte måtte jeg sande, da vores Canon printer løb tør for blæk, og jeg ikke anede, hvordan jeg skulle finde nye blækpatroner til den.

Det var faktisk ikke gået op for mig, at jeg aldrig rigtig har fundet ud af hvordan den printer egentlig virker. Hver gang den har manglet blækpatroner, har jeg klaget til min mand, og før jeg vidste af det, ville den pludselig være fyldt med Canon blæk igen på mirakuløs vis. Denne uge var min mand på ferie med sin datter fra sit første ægteskab, og jeg havde derfor ikke nogen at klage til, da printeren manglede Canon blækpatroner.

Heldigvis vidste jeg, at det er en Canon printer, og derfor skal den have Canon blæk. Helt dum er jeg jo ikke, og jeg begyndte at ringe rundt til forskellige forretninger, der solgte printerblæk. Det var jo ufatteligt dyrt! Og da jeg kom til at afsløre min skepsis over for prisen i telefonen til en forhandler af Canon blækpatroner, sagde han de gyldne ord, “du kan jo også bare prøve at søge på nettet.”

Ja, jeg må jo også indrømme, at det mest er min mand, der har brugt internettet. Jeg forsøgte at søge på både “Canon blæk” og “blækpatroner” – stadig lidt skeptisk – men pludselig dukkede en online butik op, som netop solgte Canon blækpatroner til en meget lavere pris end i de butikker, jeg havde haft fat i. Da jeg skulle finde ud af, hvor butikken lå henne, gik det også op for mig, at man simpelthen betaler det over nettet og får det tilsendt. Jeg var nødt til at ringe til min mand først og høre, om det nu også var sikkert. Han gav mig grønt lys, og her i dag har jeg rigtig nok modtaget nye Canon blækpatroner ind ad døren. Det er da smart lavet!”

3 Replies to “Min faster manglede Canon blækpatroner og opdagede e-handel”

  1. Ja, det er altid sjovt når den ældre generation pludselig omfavner internettet og som i dette tilfælde køber Canon blæk til deres printer.

    Mon min egen bedstemor ville kunne det?

  2. Jeg hjælper tit med gamle mor med at finde ud af gebærde sig på nettet – især med online handel har hun været nervøs men samtidig spændt – da der kan være mange penge at spare på eksempelvis blækpatroner.

  3. Min mor er indenfor de seneste års tid blevet markant bedre indenfor det at færdes online.

    Det skulle undre mig meget, hvis hun ikke kan finde ud af at bestille Canon blæk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *