Begravelse – Det er blevet muligt at bestille en begravelse online

Jeg har lige fundet ud af, at det rent faktisk er muligt at bestille en begravelse online. Det var ellers noget af det sidste,  jeg troede man kunne ordne online, men jo mere jeg tænker over det jo mere mening giver det.

Jeg kan dog se lidt på det hele, at jeg i fremtiden vil få en større og større rolle, når et familiemedlem dør. Jeg er nemlig langt fra den yngste i familien, da jeg ligger på den gode side af de 40, og jeg kan godt se lidt på det hele, at næste gang der sker et dødsfald, medmindre det selvfølgelig bliver mig selv, så vil det være mig at der skal træde i karakter, og sørge for forberedelsen til begravelsen i samråd med en bedemand.

Derfor er det dejligt at vide, at langt det meste i forbindelse med den fremtidige begravelse vil kunne blive ordnet via min computer. Det har også den fordel at jeg ikke behøver at afsætte tid til det. Jeg kan gøre det når jeg har et ledigt øjeblik og endda 24 timer i døgnet. Se det er smart, og det er uden tvivl fremtiden. De forskellige bedemænd i Danmark må også klappe i hånden – i hvert fald dem der tilbyder bestilling af begravelse online, for det kan da ikke altid være en lige nem oplevelse at guide en pårørende igennem de mange små skridt, der nu engang er i forbindelse med en begravelse. Det er jo tit en meget svær oplevelse, tid tider endda traumatisk når et nært familiemedlem går bort. Især når det sker pludseligt f.eks. i forbindelse med et trafikuheld eller lignede.

5 Replies to “Begravelse – Det er blevet muligt at bestille en begravelse online”

  1. Jeg vil umiddelbart også fortrække at bestille den slags online – især hvis jeg er meget berørt af dødsfaldet (for ikke at nævne den kommende begravelse eller bisættelse).

  2. Godt tip! Jeg anede ikke, at det var muligt at bestille en begravelse online – men det er godt at se, at man også kan bruge nettet til dette.

  3. For mig er en begravelse en meget privat sag, og jo mere at jeg kan klare online jo bedre.

    Det må også være en stor fordel for bedemanden, da det nok ikke altid er nemt at høre hvad dybt berørte folk rent faktisk siger.

  4. Ja, flere og flere ting rykker online, og det er da glædeligt, at der i hvert fald er nogle bedemænd, som tilbyder online bestilling af begravelse og bisættelse.

  5. Jeg tror, at vi vil se et langt yngre segment, der vil stå for bestillinger af begravelser og bisættelser i fremtiden, og ikke længere de 40+.

    Det bliver noget af en omvæltning for en branche, hvor der ellers sjældent sker noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *