Køb Arne Jacobsen kopimøbler fra England lovligt på nettet

Internettet er fantastisk. Havde det ikke været for internettet, ville det ikke have været muligt for mig at købe en Arne Jacobsen Ægget replika fra en internetbutik, der sælger kopimøbler.

Jeg har altid været vild med Arne Jacobsens møbler, men jeg har simpelthen ikke haft råd. Da jeg fandt ud af, at det er lovligt at købe kopimøbler i England 25 år efter møbeldesignets offentliggørelse, blev jeg glad. Endnu gladere blev jeg, da det gik op for mig, at møbelfirmaer har benyttet sig af denne chance til at sælge kopimøbler online.
Butikkerne med kopimøbler ligger fysisk i England, men selve butikken lever på internettet, hvor den fysiske placering er underordnet.

Her har jeg altså været i stand til at finde en billig Arne Jacobsen Ægget stol, som jeg har fået tilsendt fra England. Den er så flot. Arne Jacobsen møbler passer virkelig godt ind i min lejlighed.

Kvaliteten på min Arne Jacobsen Ægget er faktisk heller ikke dårlig. Man hører ofte folk advare mod køb af kopimøbler, fordi kvaliteten vil være så lav. Det er den heldigvis ikke med den udbyder, som jeg har benyttet mig af. Et trænet øje kan nok godt se, at der er noget med syningerne i hjørnerne, men man skal godt nok se godt efter.

Det gør mig ikke så meget, at det ikke er en ægte Arne Jacobsen stol. Det er ikke kun designets udseende, som jeg går efter, det er i høj grad de ergonomiske fordele ved designet, som jeg er fan af. Jeg sidder virkelig godt i min nye Ægget, og de fleste af mine veninder er misundelige – man behøver jo ikke altid fortælle folk, at det er en kopi, selv om jeg gerne deler ud af mine erfaringer med at købe kopimøbler over nettet. Jeg synes virkelig, det er smart, og jeg kan kun varmt anbefale det til andre møbelelskere.

One Reply to “Køb Arne Jacobsen kopimøbler fra England lovligt på nettet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *